Tule käymään Mariankadun myymälässä, tai ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin sisustusvalintojen ja päätösten kanssa!

MARIANKATU 20, 00170 HELSINKI

MA-PE 11-18   LA 11-15

040 415 6477 (vain puhelut, ei viestejä)

Sähköposti: info@vernet.fi

Jaana Ehrnrooth
jaana@vernet.fi

040 821 5110

Keväästä 2019 olen touhunnut Jean Vernetissä kaikenlaista – minut voit tavata myymälässä sekä myös usein kuljettamassa asiakkaiden huonekaluja.

Ennen Jean Vernetiä olin yli 20 vuotta autoalalla, kokemusta on siis aina myyntisihteerin töistä markkinointipäälliköksi asti.

Sisustusala on kuitenkin aina ollut unelmani, ja nyt se toteutuu. Tässä työssä ihan parasta on asiakkaiden ilahduttaminen ihanilla suunnitelmilla, sekä kalusteilla ja sisustuksilla.

Tuuli Cogliati
tuuli@vernet.fi

050 533 2175

Aloitin loppuvuodesta 2021 Jean Vernetissä ja toimin pääosin Mariankadun myymälässä. Olen vaihtanut alaa useamman kerran, mutta olen aina ollut kiinnostunut kaikesta esteettisestä.

Aiempi työkokemukseni löytyy muun muassa myynnin eri tehtävistä, asiakaskokemuksesta, tuote- ja palvelukehityksestä sekä viestinnästä.

Kotona on lähes aina jokin sisustamiseen liittyvä projekti menossa, nautin ideoinnista ja erilaisten tunnelmien luomisesta.

Työn ohella olenkin opiskellut sisustussuunnittelijaksi. Ilahduttaa kovasti, että saan nyt tehdä töitä sisustuksen ja luovuuden parissa. Toivottavasti tämä ilo välittyy myös asiakkaille.

Maria Ehrnrooth
maria@vernet.fi

040 533 4602

Liityin tiimiin keväällä 2021 kun viidenkympin kriisi kolkutteli. Puuhailen enimmäkseen verkkokaupan kanssa ja välillä pääsen myös kohtaamaan asiakkaita Mariankadun ihanassa myymälässä.

Minulla on pitkä työkokemus asiakaspalvelun ja toimitusketjujen parissa eri aloilta. Lisäksi kuvitan ja valokuvaan mielelläni ja suoritin 2015 graafisen suunnittelun tutkinnon Helsinki Design Schoolissa.

Jo lapsena istuin usein piirtämässä eri sisustuspohjia. Sisustajana tykkään pohtia eri tilaratkaisuja ja olen kiinnostunut myös feng shuin opeista. Kotonani vaihdan huonekalujen järjestystä ainakin kerran, pari vuodessa 😊

Anna Ehrnrooth
anna@vernet.fi

050 476 8000

Keväällä 2019 pitkäaikainen unelmani toteutui, kun minulle tarjoutui mahdollisuus siirtyä yrittäjäksi Jean Vernetiin. 

Koulutukseltani olen ekonomi ja työkokemusta on karttunut lähinnä taloushallinnon parissa.

Olen aina ollut kiinnostunut sisustamisesta ja olen suorittanut sisustussuunnittelukoulutuksen . Nyt vastuullani on myyntityön lisäksi muun muassa talous- ja muut hallintoasiat.

Kotoani löytyy vino pino sisustuslehtiä ja seuraan aktiivisesti alaa ja sen trendejä. Yrittäjyyden vastapainona toimivat kävely, jooga, mökkeily ja veneily.