Lähes kaikki Jean Vernetin huonekalut on saatavana useilla väreillä ja väriyhdistelmillä.

Alla näet brändikohtaiset väri- ja materiaalivaihtoehdot. Kun tilaat verkkokaupan kautta, lisää ostoskorissa toivomasi värivalinnat kohtaan “Asiakkaan lisävalinnat”.

Autamme mielellämme: Jaana Ehrnrooth, jaana@vernet.fi, p. 040 821 5110

Myymälöissämme on esillä kattava valikoima kankaita ja puuvärimalleja, tervetuloa tutustumaan!

FAMA

Yksilölliset ja laadukkaat sohvat ja nojatulit

Fama on espanjalainen laadukkaiden sohviemme toimittaja. Famalla on valtava määrä erilaisia kankaita jokaiseen makuun. Väreihin voit tutustua Faman sivustolla.

Faman sivuilla on myös simulaattori, jolla voit kokeilla erilaisia sohva/tuoli/mekanismituoli -malleja ja erilaisia kangasyhdistelmiä. 

Hurmaava Kalahari-sohva

meuble charme

Ranskalainen country-tyyli

Tähän mallistoon kuuluvat huonekalut voi tilata monessa värissä ja värikombinaatioissa. Valikoimista löytyvät maanläheiset liitumaiset värit, jotka ovat tyypillisiä ranskalaiselle talonpoikaistyylille. Näiden lisäksi löytyvät kirkkaampia värejä kuten pinkki ja kirkkaan siniset sävyt. Huonekalut voi tilata myös kahdella värillä, esimerkiksi iso vitriinikaappi on hyvin näyttävä kun sisäväriksi valitaan eri väri kuin ulkopuolinen väri.

Tuoleihin, sängynpäätyihin ja raheihin voi itse valita kankaan tai nahan värin. Kangas voi olla samettia,  tweediä tai puuvilla-pellavaa.

PUUKALUSTEIDEN VÄRIKARTAT

Meuble Charme puukalusteiden värikartta

Meuble Charme tammikalusteiden värikartta

KANKAIDEN JA NAHAN VÄRIKARTAT

Meuble Charme kankaat

Meuble Charme nahan värikartta

BATEL

Rohkeita ranskalaisia huonekaluja

Batel on ranskalainen valmistaja, joka on erikoistunut korkealaatuisiin puisiin huonekaluihin, joissa on rohkea muotoilu ja räiskyvät värit. Pintakäsittely, väritys ja kuviointi voidaan toteuttaa lähes täysin asiakkaan haluamalla tavalla.

Ruutua, raitaa, palloa ja tietysti myös yksivärisenä ja hillittynä. Myös kuvia voidaan painattaa puupintaan!

Batelin värikartta

Multicolor-lipasto

plaisance

Parasta puusta

Portugalilainen Plaisance valmistaa laadukkaita puuhuonekaluja ranskalaisten oppien mukaan kirsikkapuusta, tammesta sekä pähkinäpuusta.

Plaisancen puukalusteiden värikartta.