Valittavana olevat toimitustavat ja niiden hinnat määrittyvät tilattavan tuotteen ominaisuuksien sekä toimitusalueen mukaan. Pääset ostoskorissa valitsemaan toimitustapaa ja näet hinnan sen jälkeen, kun olet syöttänyt osoitetidot.

Alla näet käytössä olevat toimitustavat.

Jos sinulla on kysyttävää, ole meihin yhteydessä: info@vernet.fi

NOUTO

Nouto Mariankadun myymälästä tai Espoon varastolta

Pienet sisustus- ja varastotuotteet voit halutessasi noutaa maksutta Mariankadun myymälästä. Ilmoitamme sinulle erikseen kun tuote on noudettavissa.

Isommat huonekalut ja tilaustuotteet voit halutetssasi noutaa maksutta Espoon varastoltamme. Tässäkin tapauksessa ilmoitamme sinulle erikseen, kun tuote on saapunut ja on noudettavissa.

Layla Mustard -tyyny

PAKETTIToimitus noutopisteeseen TAI KOTIIN

Pientavarat ympäri Suomen

Pientavarat ja varastotuotteet toimitetaan halutessasi Schenkerillä läheisimpään noutopisteeseen (7,90 EUR) tai kotiovelle (18,90 EUR).

TOIMITUS OVELLE

Huonekalut ympäri Suomen

Huonekalut toimitetaan halutessasi ovelle joko Schenkerin rahtina, joka tuodaan sinulle ovelle tai kadunvarteen, tai pääkaupunkiseudulla Jean Vernetin omalla pakettiautolla. Kummassakin tapauksessa vastaat itse sisäänkannosta.

Hintahaarukka 40-170 EUR.

TOIMITUS JA SISÄÄNKANTO

Huonekalut pääkaupunkiseudulla

Halutessasi tuomme sinulle pääkaupunkiseudulla huonekalut kotiin sisäänkannettuina. Hintahaarukka 60-130 EUR.

Jos haluat tämän palvelun pääkaupunkiseudun ulkopuolella, olethan meihin yhteydessä niin selvitämme hintoja ja vaihtoehtoja.