Näytetään kaikki 9 tulosta

Kokoelma ajatonta eleganssia

Interiors by ESS X Jean Vernet on sisustusarkkitehti Elina Siltanen-Sjöbergin suunnittelema kokonaisuus, joka pohjautuu Meuble Charmen verhoiltuihin kalusteisiin.

Malliston inspiraationa ovat miljööt, joissa tyyli ja samalla välitön mukavuus olivat läsnä. Ajatus menneen maailman kesähuviloista ja kaupunkikodeista,  jossa yhdistely ja rento eleganssi olivat avainsanoja.

Kodikas koti Pariisissa, jossa kukalliset nojatuolit hehkuivat pääosassa, tai saariston pitsihuvila jossa verannalla ruudullisissa nojatuoleissa istuttiin iltaa korttia pelaten tai jutellen. Helmalliset rahit, joiden päällä oli hyvä lepuuttaa iltaisin jalkoja. Ajaton eleganssi, joka yhdisti hienostuneesti kuoseja ja yksivärisiä kalusteita. Ruudulliset, raidalliset tai kukalliset nojatuolit ja erilaiset rahit yhdessä usein yksiväristen sohvien, divaanien ja erilaisten pöytien kanssa. Malliston kalusteita voi yhdistää myös moderneihin kokonaisuuksiin. Valittavana on useita erilaisia ajattomia vaihtoehtoja, verhoilujen ja teknisten yksityiskohtien puitteissa.

Elina Siltanen-Sjöberg on kansainvälisestä tyylistään tunnettu ja työskennellyt sisustusarkkitehtinä 22 vuotta.

Hänen työstään kertova kirja on julkaistu 11/2021 Cozy Publishing nimellä ”Salaiset Helmet, Koti kuin Unelma”, kirja on tehty myös englanninkielisenä kansainvälisesti ”Hidden Gems, Home Like a Dream”.

Tutustu valikoimaan esitteessä: Interiors by ESS -esite

Löydät malliston kalusteita ja kangasnäytteitä Helsingin myymälästämme, Mariankatu 20.