Huomaa, että värit ovat suuntaa antavia! Kuvat ja näyttö vääristävät värejä. Saat tarkempia tietoja väreistä jaana@vernet.fi tai 040 821 5110.

Halutun värin tai väriyhdistelmän voi kirjoittaa tilausvaiheessa kohtaan Asiakkaan Lisävalinnat.

MAALATUT PINNAT

Kaikkiin Meuble Charme mäntypuisiin tuotteisiin on saatavilla laaja valikoima maalisävyjä, niin klassisia kuin rohkeitakin. Näissä käytetään vesipohjaisia, luontoa säästäviä maaleja. Maalaus ja loppukäsittely tehdään käsin ja huolella.

Jokaisen värin saa joko peittävästi maalattuna, tai patinalla, jolloin puupinta hiotaan maalamisen jälkeen osittaan näkyväksi, antaen tuotteelle tunteen ajan kulusta. Tämän käsittelyn löydät lisänimellä “patinated”.

PUUVALMIIT PINNAT

Puuvalmiissa pinnoissa on useampi eri käsittely ja värisävy. Suosittelemme ruokapöytien tasoihin erityisesti näitä puuvalmiita sävyjä, sillä ne kestävät kulutusta paremmin, kuin maalatut pinnat. Näissä on mattalakka, joka estää imeytymistä ja mahdollistaa helpon puhtaanapidon. 

Brosse-pinnat ovat harjattua puuta, eli niissä on jonkin verran rosoisuutta. Vanha puu (old wood/vieux bois) on näistä puuväreistä silein. Kaikki puuvalmiit pinnat soveltuvat kuitenkin kaikkiin tuotteisiimme.

VAHATUT PINNAT

Nämä vahatut pinnat saavat herkulliset sävynsä petsistä, jonka jälkeen pinta suojataan vahalla. Vaha on kaikkien aikojen vanhimpia tapoja suojata puupintoja, ja se on hyvin helppohoitoinen. 

Vaha on kuitenkin hiukan arempi sormenjäljille ja naarmuille kuin maalattu tai lakattu pinta. Suositteleme vahakäsittelyä kalusteille, joihin ei kohdistu voimakasta kulutusta.