Kodin tärkein palanen – vinkkejä sohvan valintaan

Auton valinta tapahtuu näin – ensin valitaan tunteella, ja sitten perustellaan itselle ja muille järjellä. Eiköhän sohvan valinta mene pitkälti samalla kaavalla.

Upeiden espanjalaisten Fama-sohvien valmistaja totesi tehdasta perustaessaan, että suurin osa markkinoilla olevista sohvista on joko kauniita tai mukavia, mutta pitäähän täydellisen sohvan olla sekä kaunis että mukava.

Sohvan valintaan vaikuttaa tietysti oma maku, omat tarpeet, sekä tilan koko, mihin sohva sijoitetaan.

Liian pientä sohvaa ei kannata hankkia, tilasta tulee helposti epätasapainoinen. Valikoimissamme on todella monia kokoja ja malleja, joista saat rakennettua tilaasi sopivan sohvan. Vaihtoehdoissa on myös monta moduulisohvaa, joiden eri mallisista ja kokoisista paloista saa todella monipuolisen kokonaisuuden.

Kankaan valinta on myös tärkeä, kannattaa mennä rohkeasti kohti unelmasohvaa, eikä aina valita se varmin vaihtoehto. Useammin kaduttaa rohkeuden puute kuin rohkeus.

Kankaissa on valtava valikoima, niitä on satoja. On helposti puhdistettavia ja kestäviä kankaita, jotka kestävät kodin elämän. Nahan värejä löytyy myös useita, jos haaveissa on nahkasohva.

Vuodesohvat ovat myös kehittyneet valtavasti, niissä on paksuhkot patjat ja ovat todella helppokäyttöisiä.

Vuodenojatuolit ovat myös mukavia, ja niitäkin löytyy useita malleja.

Myös istuvuusmukavuus on erittäin hyvä, tervetuloa testaamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *